IKS en förening för alla!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Standard

2024-05-02 14:12
 
Herrlagets hemmamatcher under vårsäsongen!
2024-04-11 13:54

Herrlagets hemmamatcher vårsäsongen 2024!

Alla matcher spelas på Hållsta IP med undantag för premiären som spelas på Orrlidens IP!

 

Hoppas vi ses på IP!

2024-02-15 16:30
 
2023-11-18 23:46
 
2023-10-30 18:39

Hej, vi på IK Standard har roliga nyheter att dela med oss av.

Vi satsar på att starta upp ett damjuniorlag i innebandy och vi hoppas att ni vill vara med oss på denna spännande resa. Från och med säsongen 2023/2024 har vi som ambition att ha ett lag anmält i DJ serien. För att detta ska bli verklighet behöver vi fler spelare och vi vill bjuda in gamla och nya spelare till vår satsning.

Vi har sett ett ökat intresse utifrån och vi har haft ambitionen för det länge och nu känns tidpunkten rätt. 

 

Vi vill erbjuda er en unik träningsmiljö där ni kan utvecklas och växa tillsammans med likasinnade. Vi tror på att skapa en stark gemenskap där alla spelare känner sig inkluderade och välkomna. Vi vill också poängtera att IK Standard är en av få klubbar som erbjuder innebandy för flickor och damer och vi är fast beslutna om att fortsätta utveckla vår innebandysektion.

 

Vi hoppas att vårt damjuniorlag kan bli en trampolin för våra yngre spelare att avancera till A-laget i framtiden. Med en stor spelarbas i de yngre åldrarna ser vi goda möjligheter att fylla på med spelare i takt med att juniorer avancerar till A-laget.

 

Vi vill uppmuntra er att sprida detta meddelande till era vänner och bekanta som kanske också är intresserade av att spela med oss. Vi ser fram emot att träffa er på planen och tillsammans skapa ett vinnande lag.

 

Anmälan till träningen sker företrädesvis via pernilla@ikstandard.se så vi får en bra träning med många spelare redan från början!

 

Med stor förhoppning om att se er på planen i Stiga på onsdag den 1:e november, Linda Högberg, Jenny och Thomas Lind!

 

Kram

Nyheter från vår verksamhet
 
Samarbetspartners