IKS en förening för alla!
Idrottsklubben Standard

Stöd IK Standard genom att gå med i Hemmavinsten.
2021-11-18 09:43
Stötta IK Standard i detta fina lotteri.

Prenumerera på Din Hemmavinst lott och var med i de månatliga dragningarna om alla fina priser som finns att vinna.

Gå med nu och hjälp vår fina förening och idrotten i Eskilstuna framåt.

Gå in på Hemsidan: Hemmavinsten.se/eskilstuna och fyll i Dina uppgifter direkt där.

Hemmavinsten som lotteri firar 10-års jubileum i mars 2022

100 års matchen!
2021-08-07 21:59

Vi hade hoppats på en fest i strålande solsken, men vädret ville annat.

Regnet öste ner från himlen över åskådare, spelare och ideella som var där.

Jag vill tacka Hållsta Event & Förvaltning, samt alla ideella som förgyllde dagen med sitt engagemang och sitt strålande humör. Vill även passa på att tacka de åskådare som kom för att visa sitt stöd för IK Standard samt Eskilstuna Hjärtats IK.

Sist men inte minst, ett stort tack till A-laget som förgyllde tillvaron för de trogna fans som var där och trotsade regnet under den mörka himmeln, dessutom med en seger.

Vill även passa på att tacka för initiativtagarna till detta evenemang, tränare Anton och lagledare Magnus tillsammans med Pernilla från kansliet. Men utan all ideell kraft hade det inte fungerat, återigen tack alla inblandade.

// Ordförande Conny Värehag

Fantastiskt erbjudande för alla i och runt IK Standard
2021-06-15 09:29
Du har nu möjlighet att köpa 4 st skraplotter från Miljonlotteriet och ha chans att vinna miljoner. Det fantastiska är att du betalar 200 kr för dessa fyra lotter och hela summan tillfaller IK Standard. Vi hoppas nu att alla testar på detta fantastiska erbjudande. OBS! Man kan endast köpa lotterna en gång per person. Klicka här för ditt stöd och ta chansen att vinna miljoner:

IK Standards Motions-OL Torsdagen den 25 mars 2021
2021-03-18 12:47
SAMLING:  IK Standards Klubbhus, Hållsta Se karta i Eventor och på www.veteransidan.com
PARKERING: Vid IK Standards Klubbhus.. P-vakter anvisar plats.
BANOR: Bana A 4,8 km, Bana B 3,9 km, Bana C 3,3 km, Bana D 2,5 km, Bana E 1,5 km. Relativt enkel orientering i skogsterräng.
ANMÄLAN:  Endast föranmälan via Eventor t o m tisdag 23 mars kl 23.59.
Startid kl 09.00 – 11.30 med fem startgrupper i halvtimmesintervall som väljs vid anmälan.
I anmälan väljer man bana A/B/C/D/E under ”Klass”. Därefter väljer man startintervall under ”Tjänst”. Avsluta med att trycka på ”Lägg till” för tjänsten. Varje startgrupp har 30 platser.
Anmälan stängs vid full grupp och vid överbokning förflyttning till annan startgrupp.
Ingen anmälan på tävlingsdagen.
BETALNING:  Betalning sker i samband med anmälan. 40 kronor och endast via Swish 070-511 04 68 helst före anmälningsdagen. Ange ditt namn i meddelandet.
OMBYTE:  Våteklut gäller. Ingen dusch erbjuds.
START: Kl. 09.00 – 11.30. Till start 700 m, följ orange/vit snitsel
Vid starten väljer du banan du valt och startar inom det tidsintervall du anmält dig till. OBS! Startstämpling gäller. Töm & check vid starten.
Vid köbildning vänta. DU ANSVARAR FÖR ATT HÅLLA AVSTÅND MED MINST 1,5 meter. Lösa definitioner kan du själv skriva ut via Eventor när du anmäler dig.
TOALETTER:

Endast vid Klubbhuset, ej vid start.

Viktigt att ALLA använder handspriten som finns i anslutning till toaletterna.

STÄMPLINGSSYSTEM: Sportident. Lånesticka kan erbjudas. Borttappad sticka skall ersättas med 500:-
KARTA: Bana A, B, C och D Skala 1:7 500 med ekvidistans 2,5 m.
Bana E Skala 1:5 000 med ekvidistans 2,5 m.
Definitioner på kartan. På kartan finns även ett mobilnummer vid behov av hjälp.
TERRÄNG: Skogsmark med måttligt stig- och vägnät. Småkuperad terräng.
BESKRIVNING God till mycket god framkomlighet. Vegetationen av barr- och lövskog i varierande ålder.
MÅL Efter målgång skall alla deltagare stämpla ut vid IK Standards Klubbhus.
RESULTAT

Endast på Eventor samt på https://liveresultat.orientering.se/

Livelox: Tävlingen läggs upp i Livelox.

BANLÄGGARE Olsson och co, IK Standard
INFORMATION  Lennart Olsson 073 - 587 69 81
AVSLUT:  När du är klar lämnar du så snart som möjligt området.

IK Standards OL-Veteraner
Välkomna