IKS en förening för alla!
Idrottsklubben Standard

Välkommen till IK Standards Midsommarfirande på Hållsta IP.
2022-06-13 21:31
Välkommen till IK Standards Midsommarfirande på Hållsta IP.

Mellan 13:00-15:00 så har vi ett traditionellt midsommar firande med levande musik till dansen runt stången, Chokladhjul, luftgevärsskytte, lotteri, hembakat fika, hamburgare m.m

Nytt för i år är midsommarloppet för de yngre.

Påsklovet 2022
2022-04-22 12:47
Under påsklovet så har barn i åldrarna 6-9 år fått testa på lite aktiviteter. Nu ser vi fram emot sommaren som kommer bjuda på nya aktiviteter både inomhus och utomhus.
Precis som på sportlovet avslutades veckan med festis och varmkorv vilket alla uppskattade. De duktiga ledarna Ella, Amilia, Maya och Josefin som gjort ett kanonjobb fick efter mellis dela ut medaljer till samtliga barn som jublade högt.
Och tack till Elisabeth som var med och fixade med allt runtomkring.

Kallelse till årsmöte Måndagen den 28/3 kl.19.00
2022-03-05 10:00

Vill du vara med och göra skillnad, kom på IK Standards årsmöte Måndagen den 28 Mars klockan 19.00.

Mvh, IK Standards Styrelse

OBS! Förslag till ändring av stadgarna - dokument uppladdat under fliken dokument.

Nyheter från vår verksamhet

Förening guld