IKS en förening för alla!
Idrottsklubben Standard

IK Standard anordnar Idrottsplatsens Dag
2022-08-08 06:00
Idrottsplatsens dag!
I samverkan med Kul-Tur, Biblioteksbussen och Kultur & Fritidsförvaltningen arrangerar IK Standard den 3/9-2022 Idrottsplatsens dag.
Det blir en dag med full fart från morgon till kväll med bland annat Bakluckeloppis, prova-på aktiviteter, hoppborg, uppträdande och inte minst fotbollsmatcher! Programmet för alla roligheter ser ni på bilden nedan.
Bakluckeloppis med 20 platser, först till kvarn gäller. Kontakta kansliet@ikstandard.se för bokning av plats. Kostnad 200:-, 100:- för medlemmar i föreningen.
Ta med dig din familj, dina vänner eller kom för att träffa alldeles nya bekantskaper.
Hjärtligt välkomna till Hållsta IP!
Simskolan
2022-07-27 11:05
Simskolan

IK Standards simskola startades upp på måndagen med 5st tappra barn med olika förkunskaper.
De duktig instruktörerna Maija och Inez från Västerås Simsällskap såg till att alla kom i vattnet omgående.
Simskolan fortsätter veckan ut med start kl. 09.00 varje dag och lektionerna är 40 minuter långa.

Välkommen till IK Standards simskola!
2022-07-14 10:26

Välkommen till IK Standards simskola!

Tid: Vecka 30, med start måndag 25/7 09.00
Anmälan görs till: kansliet@ikstandard.se

Ange barnens namn och födelseår, samt kontaktuppgifter till er vårdnadshavare.

Sista anmälningsdag: 19/7 först till kvarn gäller vi erbjuder 10 platser
Kostnad: 200 kr för icke medlemmar, gratis för medlemmar i IK Standard

Vi erbjuder barn från 4 år och äldre simundervisning i Hållsta badet. Beroende på vilken vattenvana barnen har hittar ledarna en bra nivå för utlärning.

All verksamhet och alla deltagare kommer vara försäkrade genom RF och VSS Simidrottsförbundets försäkring.

Passen är knappt 40 minuter
Vi önskar att ni föräldrar under själva lektionerna ej är närvarande nere vid stranden då vi vill att barnen vänder sig till våra ledare med frågor och funderingar.

Vid eventuella frågor kontakta:
Pernilla Söderström, konsulent IK Standard 070 612 69 62

Ledarna kommer från Västerås Simsällskap och heter Maija Hillring och Ines Klintberg

Välkommen till IK Standards Midsommarfirande på Hållsta IP.
2022-06-13 21:31
Välkommen till IK Standards Midsommarfirande på Hållsta IP.

Mellan 13:00-15:00 så har vi ett traditionellt midsommar firande med levande musik till dansen runt stången, Chokladhjul, luftgevärsskytte, lotteri, hembakat fika, hamburgare m.m

Nytt för i år är midsommarloppet för de yngre.

Nyheter från vår verksamhet

Förening guld