IKS en förening för alla!
Idrottsklubben Standard

Påsklovet 2022
2022-04-22 12:47
Under påsklovet så har barn i åldrarna 6-9 år fått testa på lite aktiviteter. Nu ser vi fram emot sommaren som kommer bjuda på nya aktiviteter både inomhus och utomhus.
Precis som på sportlovet avslutades veckan med festis och varmkorv vilket alla uppskattade. De duktiga ledarna Ella, Amilia, Maya och Josefin som gjort ett kanonjobb fick efter mellis dela ut medaljer till samtliga barn som jublade högt.
Och tack till Elisabeth som var med och fixade med allt runtomkring.

Kallelse till årsmöte Måndagen den 28/3 kl.19.00
2022-03-05 10:00

Vill du vara med och göra skillnad, kom på IK Standards årsmöte Måndagen den 28 Mars klockan 19.00.

Mvh, IK Standards Styrelse

OBS! Förslag till ändring av stadgarna - dokument uppladdat under fliken dokument.

Traktorrally 2022?
2022-03-03 21:46

Vi vill anordna traktorrally även detta år (Pingst) men för att det ska bli verklighet behöver vi hjälp av Er.

Om ni har intresse av att hjälpa till, hör av Er!
Mvh, IK Standards Styrelse

Sportlovsveckan 2022
2022-02-27 11:31

Hej igen!
Sportlovsveckan lider mot sitt slut och det inledande samarbetet med skolan och Fritidsbarnen är slut för den här gången. Cirka 20 barn deltog under de tre dagar vi hade olika aktiviteter i Hållstahallen.
Aktiviteterna avslutades i torsdags med frukt, festis och varm korv. Barnen fick även varsin t-shirt och vattenflaska.
Intrycket var att alla barn tyckte det var kul och kommer gärna igen nästa gång det blir något.
Stort tack till Johan, "Lollo", Teodor, William, Ludvig och Elisabeth.

Mvh, Styrelsen

Sportlovsaktiviteter i Hållstahallen
2022-02-19 10:12
IK Standard har nu inlett ett samarbete med Hållstaskolan. Detta har som ett första steg resulterat i lite sportlovsaktiviteter för fritidsbarnen på skolan nästa vecka 8. måndag, tisdag och torsdag. 3 ledare från IK Standards A-lag i fotboll tillsammans med skolan kommer att organisera detta i Hållstahallen.
Kom gärna med idéer på aktiviteter till påsklovet vecka 15 så kanske vi tillsammans kan fixa något kul.

IK Standard ordförande
Jörgen Landin