IKS en förening för alla!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Standard
Innebandy PF 11/12

Säsongens första sammandrag
2023-10-15 17:24

Då var säsongens första killsammandrag avklarat. Det va ett taggat Standard på 13 spelare som träffades i hallen 8.30 imorse. Våra första motståndare att ta oss ann för dagen var rivalerna Torshälla. Barnen visste om att det skulle bli en oerhört tuff match från start. Vad vi anser borde torshälla spela i serie A istället för blå B. Men nu stod dom iaf på agendan. Vårat Standard vägde för lätt i kampen. Vi fick aldrig chansen att riktigt jobba oss in i matchen. Men kämpade, det gjorde vi. Allt vi kunde. Alla ska ha beröm för sina insatser! Målisen och nykomling i laget, Benjamin hade det tufft i mål men gjorde sitt absolut bästa.

 

Match 2 för dagen mötte vi Onyx. Där kände vi att vi absolut hade en chans. Milla slet hårt på Libro position, delade ut en del fina tacklingar, uppspel och brytningar! Max gjorde också ett kanon jobb. Fick ut motståndarna i hörn, bröt uppspel och höll position bra. Ebba lika så. Hon fick upp bollar till yttrar/forward. Som yttrar hade vi nykomlingarna Ville och Melvin som gjorde en otroligt bra match. Yrvädret Melvin hade flera målchanser som dessvärre gick utanför. Ville sprang rätt och bröt flera farliga uppspel från onyxspelarna. Lukas även han ytter kämpade väl och bröt flera uppspel. Vilmer, Roxana och Julia tre yttrar som sprang flera mil kändes det som mot onyx. Det syntes verkligen på Vilmers svettiga panna att han gjort sitt yttersta. Mål gjorde vi ju i den här matchen. 3 pärlor fick vi beskåda från spelarbåset och läktarplatserna. Kämpen Elliott inledde målskyttet. Dom 2 första målen mot onyx stod han för. Två snygga mål som gav oss självförtroende. Vi hade ledningen. Onyx gick tyvärr ikapp men vi fick dit ett mål till genom våra löpstarka slitvarg Alfred som aldrig ger upp. Alva kämpade också på topp, slet hårt och fick motståndarna svettiga. I det stora hela gjorde Standard en jätte bra match mot onyx. Nästa match mot dom, vet vi vad vi möter och vad vi ska träna på för att klå dom! 

 

Nykvarn. Dagens sista match. Ett väldigt duktigt nykvarn. Vi går bort oss alldeles för ofta. Tappar markeringar, är förvirrade och vilsna i positionerna. Utespelarna va inte till stor hjälp för Benjamin i mål. Han fick så mycket bollar på sig och lyckades iaf med några riktigt fina räddningar. Bra jobbat i mål Benjamin! Spelarna ska ändå ha beröm att dom inte gav upp. Det är en jätte bra egenskap. Aldrig hänga med huvudet utan ge sitt yttersta trots stora siffror i baken. Applåd från oss till er. Trots ett tufft motstånd lyckas Alfred mosa in 2 mål! Vi hade inte många chanser, men chanserna vi hade..dom satt vi!

 

Riktigt roligt sammandrag. Beröm era barn, för dom gjorde det så bra idag! Tack för idag hörrni.

 

Och vi riktar ett jätte jätte stort tack till er föräldrar/barn som slet i kiosken, med grillen, i sekretariatet och matchvärdana. Utan er inget sammandrag så stort tack. Ni va också helt fantastiska. Tack duktiga domare och stöttande publik! 

 

Vi ses på tisdag då vi ska träna på markeringsspel! 😉

 

//Tränarna

 
Samarbetspartners