IKS en förening för alla!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Standard
Innebandy PF 11/12

Sammanfattning Tjejernas sammandrag i Hållsta
2024-03-11 22:04

Då va tjejernas efterlängtade hemma sammandrag över. Vi vet att målen inte räknas, men om dom gjort det hade vi gått ut från Hållstahallen med dom totala siffrorna 33mål gjorda och 7 insläppta. 

 

Första matchen spelar vi mot Katrineholm. Ett lag vi aldrig mött tidigare. Inför matchen peppar vi spelarna i vanlig ordning med att ha fullt fokus, stå hårt i närkamper, vinn första bollar och tro på varandra och sig själva. Det finns inte så mycket att sammanfatta i matchen mot Katrineholm. Siffrorna blev förkrossande 31-0. Jennifer håller nollan och vi öser in mål. Dom som hamnade i matchprotokollet är följande: Milla, Alva, Jolie, Ebba, Kim, Li, Linnea och Elise. 

Tjejerna får under matchen chansen att träna på sitt passningsspel. Vi vill att dom passar runt mer och ställer sig ur passningsskugga. Tempot är väldigt lågt och matchen blir lite stillastående ibland. Men i det stora hela finns det inget att anmärka på. Dom gör en jättebra match. Det är roligt att så många olika spelare hamnar i målprotokollet också.

 

Match 2. Nykvarn. Här höjs tempot och ribban direkt från tekning. Matchen är intensiv. Tjejerna verkligen sliter ute på planen. Motståndarna tar en onödig 3-0 ledning ganska snabbt in i matchen. Vi hinner inte med att markera bort deras forward på höger kanten. Hon får inte jätte många chanser i matchen men dom hon får sitter i mål. Vi är både lite för långsamma in i situationen och för snälla i dom lägena. I period 2 rycker vi upp oss betydligare och förtjänar utdelning på vårat slit och våra chanser från i stortsett alla spelare. Deras målvakt va en svår nöt att knäcka. Utdelningen kommer inte förrän i sista perioden. Då är Linnea framme och överlistar Nykvarns försvar och målvakt. Med några mål I baken lyckas även Kim reducera och jämna till siffrorna lite gran. 7-2 blir slutresultatet. Siffrorna talar inte rättvist om vi ser till hela matchbilden. Vi va väldigt jämnspelta båda lagen. Vi får ladda om och låta revange suget gro inför sista tjejsammandraget den 24 Mars då vi kommer mötas igen! 

Alla spelare ska ha stort beröm för sina insatser under dagen. Ni är fantastiska. Våra försvars giganter under dagen gjorde ett jätte jobb. Milla, Moa, Roxana, Ebba, Jolie, Milla,Greta, (julia/Li) Ni va grymma!! Våra outtröttliga forwards slet nått kopiöst på motståndarnas planhalva och på egen planhalva. Alva,Elise, Kim, Indra, Linnea, Li och Julia. Och våran otroliga klippa till Burväktare Jennifer aka Legendifer gör strålande insatser idag! 

 

Förtroendet för kaptenrollen fick Linnea mot Katrineholm och Li fick axla uppgiften mot Nykvarn. Tjejerna gör det mycket bra. Li ska även omnämnas efter att bytt från forward position till back i andra matchen, vilket hon gjorde med bravur! Imponerande Li.

 

Tack för idag hörrni. Tack till alla som hjälpte till under dagen. Tack publiken för erat stöd och tack föräldragruppen! Ni gör ett fantastiskt jobb. 

 

Vi ses på Tisdag!!

 

Forza Ik Standard 

 
Samarbetspartners