IKS en förening för alla!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Standard
Innebandy PF 11/12

Referat från söndagens hemmasammandrag för P11/13
2024-02-05 14:38
Elliot Wallin tekar i matchen mot Strängnäs

I går hade vi "hemmamatcher" i Hållstahallen och laget bjöd nog på det bästa sammandraget på länge.

De kämpade, slet och jobbade för varandra och de fick resultat för allt deras slit.

 

Första matchen mot Mesta gör Standard en kanon insats. Det var mycket som stämde och laget spelade enat. Men Mest är ett tufft motstånd som är väldigt spelskickliga och laget förlorar matchen. Laget visade upp en härlig spelglädje och skapade väldigt många målchanser och resultatet kunde sett annorlunda ut. Burväktare Ted som egentligen spelar forward gör en otrolig insats i mål mot Mesta. "Melle" är den som lyckas spräcka nollan på motståndet. Laget bjöd på bra markeringsspel, bra hemjobb och bra kroppsarbete. Extra bra att så många spelare börjar våga gå på avslut. 

 

Matchen mot Torshälla blev en riktig målfest. Vi gjorde några ändringar i laget så ny väktare I målet sattes in, Karl/Lukas. Även kaptenen fick ny position. Att sätta Vilmer som back blev ett genidrag. Torshälla inleder matchen med mål. Laget försvarar bra och backarna gör ett kanonjobb. Bollarna haglar upp till våra löpstarka forwards. Ted är den som reducerar mot Torshälla och resultatet 1-1 är ett faktum. Kalaset va nu igång. Alice Löving dundrar in 2:an, 3:an är lite oklart men målet delas av Ted och Elliot. 4:an är grymma backen Löving framme igen och sista målet får Elliot en dröm träff och smackar upp den i kryllan!! Läckert! Matchen slutar 5-1 till Standard. Torshällas målvakt var duktig idag. Vi hade så många målchanser av "Melle", Alfred, Vilmer och Rivan men deras målvakt storspelade.

 

Match tre för dagen spelades mot Strängnäs, några som laget aldrig tidigare spelat mot.

Det blev ännu en målrik och spännande match. Strängnäs tar en 2-0 ledning tidigt in i matchen. Laget var inte riktigt med från start. Efter några byten hettade det till ordentligt i Standard. "Melle" får en drömträff. Han reducerar genom ett riktigt tjusigt knackmål och Rivan ser kort därefter till att jämna till siffrorna till 2-2 inför pausvilan. Målvaktsbyte sker inför period 2. Lukas får en tuff start och backarna hinner inte riktigt med i svängarna då Strängnäs gör 3-2. Men backarna jobbar upp sig och sliter på, Max gör det förträffligt idag. Det levereras läckra uppspel i rasande fart till våra löpglada forwards. Skottlägen snålas det inte med. Alfred, Rivan, Ville, backarna, men laget hade svårt att få in bollarna i mål. Men så... till slut fick trägen Alfred äntligen utdelning, skam den som ger sig. Han skjuter Standard till ett lika läge 3-3. Laget fortsätter mata bollar på Strängnäs planhalva men snöpligt nog är det Strängnäs som gör både 4-3 och 5-3 innan slutsignalen ljuder. Resultatet känns lite orättvist med tanke på att våra grabbar hade spelet och övertaget större delen av matchen. Vi ser det här som en vinst till Standard.

 

Vilka otroliga killar vi har i vårt lag! Verkligen ALLA gav sitt yttersta och det såg ut som ALLA hade roligt både på plan och utanför planen. Det lyste självförtroende om grabbarna och det kändes att de trodde på sig själva.

 

Forza IK Standard 

 

 
Samarbetspartners