IKS en förening för alla!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Standard
Innebandy PF 11/12

P11/13:s sammandrag i Skjulstahallen
2024-01-29 08:42

Söndagens matcher spelades på bortaplan men ändå hemmaplan. I vår träningshall, Skjulstahallen agerade Torshälla värdar i dagens drabbningar. Torshälla som vi vet sen tidigare matcher är en svår nöt att knäcka. Så blev det även i söndags. Det var ett taggat Standard som infinner sig i Skjulstahallen när startsignalen går. Vi märker rätt tidigt in i matchen att våran formatering diamanten inte är rätt spelupplägg då Torshälla kommer alldeles för lätt förbi oss och vi blir överkörda. Vi försöker håller ut första perioden och vill få laget att sammanstråla på egen planhalva till periodvilan för att hålla ner siffrorna. Vi väljer att formatera om till det klassiska 2-2 spelet. Det gjorde vi rätt i. Vi märker att hemjobbet blir bättre men har inte så jättemycket framåt. Vi gör det bra ändå, vi är tuffa i närkamper och sliter hårt över planen. Jennifer har en riktigt svettig uppgift som målvakt. Hon räddar flera svåra skottlägen och växer för varje insats hon gör. Vi blev inte mållösa i matchen, Ville gör Standards första mål och det jublas högt!! Ted gör Standards andra mål och vi på bänken får tillfälle att jubla högt igen!! Alla kämpar på bra, både backar och forwards och det blir många "mil i benen".

 

Match 2: Telge. Det blir en ganska fysisk match. Vi får steppa upp oss och bli ännu tuffare. Milla blir utnämnd till söndagens tuffaste back, som även gick igenom på mitten och dånade in ett mål! Flera spelare har börjat förstå hur man ska utnyttja kroppens krafter på ett schysst sätt. Men vi är tyvärr lite för klena framför eget mål och lyckas inte rensa undan i tid och missar i markeringarna. Telge var mycket bra men "Legendifer" storspelade återigen. Vi fick chansen att beskåda X-antal läckra benparader under matchen och flera snygga räddningar. När man gör sådana räddningar är det mer än OK att hon på ett coolt-kaxigt sätt bugar och bockar!! Star! Vi lyckas trycka dit ett mål denna match genom den storspelande Alfred.

Melwin. N ska också nämnas i målprotokollet. Domaren dömde inget mål, men i våra ögon var det mål!

 

Det är inte vem som gör snyggast mål, eller gör mål som är det viktigaste. Alla spelare på planen är lika viktiga och betydelsefulla. Om man gör ett mål betyder det att hela laget har gjort rätt och är delaktiga. Från uppspel till avslut. 

Alla i laget ska ha beröm. De har alla utvecklats och mognat och börjar ta för sig lite mer där ute på planen. Vi vill se ännu mera av det. Spelarna spelar boll riktigt fint emellanåt, hittar luckor, hittar varandra.

 

Som avslut vill vi även lyfta debutanten i Standardtröjan idag. Hugo. Du imponerade! Vilken kämpe, Bra jobbat Hugo. Tack för idag alla Standard stjärnor, ni ska vara så nöjda över er själva efter dagens bravader och stort tack för det enorma publikstödet vi hade!!

 

Forza IK Standard!

 
Samarbetspartners