IKS en förening för alla!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Standard
Innebandy PF 11/12

Sammandrag Hölömörkö
2023-11-12 21:34

Här kommer en sammanfattning från dagens sammandrag I hölömörkö

 

Vi anländer till Hölö strax innan 12.00 och får besked att vi eventuellt måste tidigare lägga och byta motstånd till första matchen, pga bilolyckan som Mesta laget varit med om påvägen hit. Men då inga köer påverkat och tack och lov att spelarna klarade sig kunde vi följa spelschemat. 

 

Mesta stod som våra första motståndare för dagen. Mesta som vi tjuvkikat lite på under åren och vi visste att dom spelar grym innebandy. 

 

Matchen blir krånglig från start. Domarna blåser gång på gång på gång till Mestas fördel. När vi går in i situationer blåser domarna varje gång Mesta ramlar och gråter och det är flertal gånger. Domarna uppträder också oproffisionellt mot våra spelare så dom blir rädda att fortsätta spela sitt spel. Det blir för mycket fokus "domare" på bänken som vi ledare försöker dämpa. Domarna dömer och det är deras beslut dom gäller. Laget gör trots situationen sitt bästa. Alfred sätter en strut som döms bort, Milla får in en fullträff som domarna missar. Vi får inte många lägen i matchen. Rivan får det svettigt i målet då vi missar mycket i vårat markeringsspel. Till helgens matcher hade Elliot tillfrisknat och va så taggad att spela. Men oturen va på hans sida idag. Redan efter första bytet tvingas han att bryta pga misstänkt knäskada. Så olyckligt. Krya på dig Elliot. (Efter matchen diskuterade vi med Domarna om deras uppförande mot våra spelare. Vi ledare anser att det va fel gjort av dom då det är barn dom dömer vilket vi kommer ta vidare) vi tog en samling efter matchen där vi försökte peppa om laget, få dom att fokusera framåt och släppa dom negativa tankebanor som cirkulerade i huvudet. Spelarna fyllde på med mat och energi och laddade om.

 

 

 

Match 2 m

 

Nykvarn som vi vet är väldigt duktiga stod för dagens andra drabbning.

 

Vi byter målvakt. Milla blir nu burväktare. Även i den här matchen tappar vi markeringar och är lite dåliga på att få laget att jobba hem. Men vi är betydligt bättre nu än i första matchen. Molly som också bytt position från ytter till libro gör en strålande insats. Hon trycker bort boll efter boll från vårar slott. Hon skjuter också ett frislag rätt i mål som Domarna missar. Alfred mål missar dom också och Melvin har ribbskott. Vi har flera chanser på mål men tyvärr inte i mål. Det vi tar med oss från den här matchen är att vi aldrig ger upp. Ett exempel på någon som aldrig ger upp är det våran fantastiskt duktiga Alva. Hon gav verkligen allt och gjorde det med bravur. Även våran kapten Vilmer borrar ner huvudet och bara öser.

 

Match 3 

 

Hölömörkö dagens sista match. Nu visar vi från start att vi tar plats på planen. Vi ångar på som galningar. Alfred dundrar på likt torshammare över planen och smäller in matchens första mål. Laget bubblade och va sjukt taggade. Men hölö reducerar. Trots några mål i baken är vi på dom, jobbar hem och hjälper varandra på ett helt annat sätt än i dom 2 första matcherna. Vi får också lite rull på bollen emellanåt. 

 

Milla gör en imponerande insats i mål. Hon kastar snygga utkast och gör sig monstruös stor när Hölö attackerar och fångar flera svåra skott. Stabilt! Grymt jobbat Milla!

 

Hela bänken var taggade, kokade. Alla ville in, alla ville spela..så himla roligt. 

 

Våra Libros James, Max och Molly skötte sig galant. Max stötte högt på motståndet och tryckte bort bollar ur zon. James stod rätt position och rensade också rent från våran planhalva. Molly forcerade bort bollar och tryckte motståndarna ur vårat slott.

 

Ytterkollegorna Maja och Lagkapten Vilmer gör en strålande insats. Lagkaptenen tar sitt ansvar. Spelar klokt och tufft, jobbar hem och levererar fina passningar. Lagkaptenen är stabil och skarp! Maja är en nygammal begåvning som debuterar i standardtröjan idag. Hon debuterar på ett ypperligt sätt. Maja vinner kaxiga dueller i hörnen, på kanten.. springer ifrån motståndet och retar gallfeber på dom. Eloge till dig Maja!

 

Ytterpar spelar även Melvin och Alva. Melvin sliter hårt idag, yrvädret får ta mycket stryk men är stark som en björn. Melvin är överallt och stressar motståndet och ger sig inte utan vinner flera kamper. Suveränt jobbat idag Melvin! På Melvins högra sida spelade Alva. Hölö hade stora problem att komma fram på hennes kant. Hon kämpar elegant!

 

Ville och Rivan spelar också yttrar idag. Ville växer för varje match han spelar. Han gör kloka val, står rätt och trycker ut sina motståndare från våran zon och är där och stör deras uppspel flera gånger. Han spelar lugnt och tryggt. Väl kämpat Ville! Till höger lirar Rivan, rivjärnet. Han sliter hårt, springer så skosulorna släpper och har helt rätt fokus på matchen. Han ska ha bollen till varje pris och gör en riktigt bra match idag. 

 

Alla våra yttrar har sprungit något kopiöst idag. Stor applåd för era starka pannben! Även Librosarna hade det svettigt idag.

 

..Sprungit, det har även våra toppar gjort. Benjamin och Alfred. Benjamin slet I det tysta. Stressade motståndarna att tappa boll och va som en jobbig fluga på dom. Bra jobbat idag Benji! Sen var det ju Alfred. Målchans på målchans men den där bollen ville tusingen inte in i mål. Alfred kämpade tappert. Han kändes fokuserad och målmedveten och gjorde en fantastisk insats. Det är mäktigt att se när Alfred får fart under fötterna och stormar fram över planen!

 

Alla ska vara så nöjda med sina insatser idag. Alla ska ha beröm för era stora fightinghjärtan. Tack för idag. Vi hade så roligt och ni fortsätter att imponera och växa. 

 

Tack föräldrar för erat stöd från läktaren! Det betyder mycket. Nu laddar vi om för en ny vecka med nya utmaningar!

 

Hejpåer

 
Samarbetspartners